Varoitusmerkit, Jotka Asunnonomistaja Ilmoittaa, Kun LVI-Korjausta Tarvitaan

General

Miljoonat ihmiset tekevät asunnon vuokraamisesta. Jos henkilö vuokraa asuntoaan, hän voi soittaa vuokranantajalle joka kerta, kun korjaustoimenpide pintaan. Kun henkilö ostaa kodin, hän on yksin vastuussa korjaamistaan.

LVI-järjestelmä on yksi kodin tärkeimmistä elementeistä. Ajan myötä tämä järjestelmä on korjattava ja ylläpidettävä. Ilman asianmukaista hoitoa on vain ajan kysymys, ennen kuin LVI-järjestelmä hajoaa. Tässä on joitain merkkejä, jotka asunnonomistaja voi huomata, kun on aika kutsua ammattilaisia ​​suorittamaan LVI-korjauksia.

LVI-yksikkö antaa omituisia ääniä

Suurin osa LVI-yksikkö on erittäin hiljainen käytön aikana. Vaikka yksikön lämmitysosa voi olla hiukan kovempi, jäähdytyksen tulisi olla erittäin alhaista desibeliä. Saattaa tulla aika, jolloin talonomistaja huomaa paljon meluja, jotka tulevat LVI-yksiköstä. Heti kun nämä kovat ja omituiset kohinat havaitaan, asunnonomistajan on toimittava.

Nämä äänet voivat johtua kaikesta tukkeutuneesta Ilmastointiventtiili vaurioituneeseen moottoriin. Ainoa tapa selvittää tämän ongelman syy on työskennellä kokeneen LVI-teknikon kanssa. Nämä ammattilaiset pystyvät tarkastamaan yksikön ja selvittämään, mitkä on korjattava. Yritetty tehdä tämä monimutkainen työ yksin voi johtaa asunnonomistajaan pahentamaan asioita.

Yksikkö ei pysy päällä

LVI-yksikkö on suunniteltu käynnistymään ja auttamaan kodin sisälämpötilaa saavuttamaan termostaatin asetus. Jos yksikkö syttyy jatkuvasti ja sammuu takaisin takaisin, on todennäköistä, että ilmavirroissa on ongelmia. Nämä ongelmat voivat johtua tukkeutuneista kanavista tai likaisesta ilmansuodattimesta.

Keskimääräinen asunnonomistaja käyttää jopa 2000 dollaria vuodessa kunnossapitoon ja korjauksiin. Jos henkilö haluaa alentaa LVI-korjauskustannuksia, silloin ilmansuodattimen vaihtaminen säännöllisesti on tärkeää. Vaihtamalla suodatinta noin kahden kuukauden välein, asunnonomistaja voi välttää yksikön ylikuormittamista. Kuuleminen ammattilaisten kanssa on välttämätöntä, kun yritetään selvittää, kuinka usein ilmansuodattimet vaihdetaan ja millaisiin suodattimiin investoida.

Laite ei tuota viileää ilmaa

Jos kodin LVI-yksikkö ei pysty tuottamaan viileää ilmaa, asuinpaikan sisäpuolelta tulee yhä epämukavaa. Useimmissa tapauksissa matala kylmäaineen pitoisuus on syyllinen tähän ongelmaan. Jäähdytysnesteen vuoto voidaan diagnosoida ja korjata vain jos ammattilaiset voivat tehdä tämän työn.

Vältä DIY LVI-korjausta

Yksi suurimmista virheistä, joita asunnonomistaja voi tehdä, on yrittää käsitellä omia LVI-korjausongelmia. Tämä aiheuttaa yleensä enemmän vaurioita, minkä vuoksi ammattilaisten maksaminen LVI-yksikön korjaamiseksi on hyvä idea.